• 1404/07/02
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
#بیشتر_بدانیم

هر برش ۱۰×۱۰ نان سنگک برابر با یک واحد

تقسیم بندی گروه های غذایی و فهرست جانشینی مواد غذایی برای بیماران دیابتی 

گروه نان و نشاسته برای افراد دیابتی

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام جعفر صادق(ع)پاسارگاد ، 

افراد مبتلا به دیابت میتوانند به کمک فهرست جانشینی مواد غذایی و شناخت گروه های غذایی ، مواد غذایی خود را به طور صحیح انتخاب نمایند.

گروه نان و مواد نشاسته ای جز اصلی رژیم غذایی است و حتی افراد مبتلا به دیابت می‌توانند در تمام وعده های اصلی از مواد غذایی این گروه استفاده کنند

روزانه ۶ـ۱۱ واحد از این گروه مصرف کنید.یم واحد از این گروه مساوی است با یک برش ۳۰ گرمی نان ، یک دوم لیوان مارونی پخته ، یک سوم لیوان برنج. سبزیجات نشاسته ای مانند سیب زمینی ، ذرت ، شلغم پخته ، چغندر ، نخود فرنگی نیز در این گروه قرار دارد که هر واحد آن که معادل یک دوم لیوان پخته است و مقدار قند آن با یک واحد نان و غلات مساوی است

توجه: بهتر است از غلات کامل مانند آرد گندم کامل و نان های سبوس دار مثل نان سنگک استفاده کنید.

موارد زیر میزان یک واحد از گروه نان و مواد نشاسته ای را نشان میدهد 

انواع نان های سنتی (سنگک ، تافتون ، بربری)» یک کف دست ، ۳۰ گرم

نان لواش » ۴ کف دست ، ۳۰ گرم 

نان باگت » یک برش ، ۳۰ گرم

آرد (خشک) » ۳ قاشق غذا خوری

برنج پخته » یک سوم لیوان

برنجک » ۱/۵ لیوان./کریمی.

پایان خبر.

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها,اخبار واحدها
  • کد خبری : 133041
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید