• 1404/06/31
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
#بیشتر_بدانیم

اجزای ترکیبی تخم مرغ

طی تحقیقات صورت گرفته توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه در خصوص اجزای ترکیبی تخم مرغ مطالبی بیان شده است.

اجزای ترکیبی تخم مرغ

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام جعفر صادق (ع) پاسارگاد ،

 

اجزای ترکیبی تخم مرغ

تخم مرغ و شیر از معدود غذاهای شناخته شده در طبیعت هستند که می‌تواند نیاز های بدن را بطور متعادل تامین نمایند.

عمده ترین ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی،ترکیب عالی پروتئینی و مواد مغذی موجود در آن نظیر کولین ، لوتئین و گزانتین و تولید بسیار کم انرژی است

پروتئین

 مواد پروتئینی بعد از آب قسمت عمده بافت های نرم و ۱۸ درصد وزن بدن را تشکیل میدهد پروتئین ها مسئول ساخت ، نگهداری و ترمیم بافت های نرم هستند و باید همیشه به مقدار لازم در رژیم غذایی استفاده شوند.

 پروتئین مواد غذایی در دستگاه گوارش و کبد به ترکیبات ساده تریدبه نام اسید آمینه شکسته و جذب سلول ها میشود پروتئین ها مولکول های درشتی هستند که از واحد های کوچکترین به نام اسیدآمینه ساخته شده اند ۹ اسیدآمینه از مجموع بیست گانه آن ، از اسید آمینه های ضروری بدن هستند،یعنی بدن انسان قادر به ساخت آنها نیست و باید از طریق غذا تامین شود .

تخم مرغ دارای تمامی اسید آمینه های ضروری است .پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل ، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینه های ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد.

کربوهیدرات

کربوهیدرات تخم مرغ کربوهیدرات ، منابع مهمی انرژی را در غذا تشکیل می دهند،کربوهیدرات ها به مواد پر انرژی تجزیه می‌شوند و انرژی لازم را در بدن ایجاد میکنند،تخم مرغ با دارا بودن حداکثر۰/۶ گرم کربوهیدرات در این خصوص نقش چندانی نداشته و قالب ویژگی آن بر پایه پروتیین بسیار ارزشمند آن استوار است./کریمی.

پایان خبر.

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها,اخبار واحدها
  • کد خبری : 132848
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید